2016-02-19 16:12:51• hírek • Szatmár.ro

Sorra nyílnak az új vállalkozások az Ankora központban

Az épület első emeletén még számos iroda várja a bérlőket.

A szatmárnémeti Grand Mall nagy átalakuláson esett át az elmúlt hetekben: új nevet vett fel - Ankora - és új koncepció szerint működik. A boltok is átalakultak, a közeljövőben több új vállalkozás is megnyitja kapuit, emellett már a város legnagyobb edzőtermének ad otthont a kereskedelmi és szórakoztató központ.

A közeljövőben az épület földszintjén Cayo Cafe néven kávézó fog nyílni, amely számos kávés specialitással várja majd a vendégeket. Hamarosan egy divatos ruhákat és kiegészítőket árusító bolt is nyílik a földszinten és sokaknak még új a kozmetikumokat, illetve függönyöket árusító üzlet is. Márciusban egy étkezde is megnyitja kapuit a központban, ahol hétköznaponként napi menüt is felszolgálnak, a házias ételek sorát pedig gyorsételek egészítik ki.

Az épület második emeletén működik a város legnagyobb edzőterme. A Grand Fitnessben erő- és kardio-gépek, szauna, szolárium és masszázs várja azokat, akiknek valóban fontos a megjelenésük. Hamarosan pedig megnyitják az aerobic és egyéb mozgásformák gyakorlására alkalmas termet is. Ezzel az edzőterem több mint 1000 négyzetméteren terül majd el.

Szó volt már a földszintről és a második emeletről, de mi lesz az első emelettel?

Itt irodahelyiségeket alakítanak ki és már várják a bérlők jelentkezését. Ha irodát szeretnél bérelni a város szívében, az Ankora központban, akkor érdeklődhetsz az office@ankora.ro email címen vagy a 0745-202-724-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: